een blog over haken en diy projecten

Work in Progress van januari

PicMonkey Collage

Work in progress, ook weer in het nieuwe jaar. Deze week blik ik terug naar wat ik allemaal ben gestart in januari. Ik ga jullie mijn Work in progress van januari laten zien.

Work in Progress van januari

Deze maand ben ik weer aardig wat WIP begonnen. Ik ben altijd aan meerdere haakprojecten bezig. Sommige projecten duren eenmaal langer dan andere en ik houd wel van wat afwisseling. Daarbij komt ook dat ik haakprojecten heb waarbij ik veel moet tellen en dit is niet handig met een kleine in huis. Als ik haak als Guy thuis is dan is het iets waarbij ik niet hoef te tellen.

Work in progress 4 projecten

Op dit moment ben ik dus bezig met vier projecten. Met een van die projecten ben ik al langere tijd mee bezig. Dit is een babymuts en sjaal. De muts begint vorm te krijgen maar de sjaal ben ik nog niet over uit. Verder ben ik nog bezig met drie home deco projecten. Een daarvan is een mand gehaakt met wol die ik uiteindelijk wil gaan vervilten. Dit staat al langer op mijn to do lijstje, eigenlijk al sinds ik de haakmiddag bij Knottenwol heb gehad. Ik haak nu de woonmand van Lisanne van Draad en Praat. Ik heb het patroon wat vergroot omdat ik met een kleinere haaknaald haak. De wol kocht ik in de uitverkoop bij wolplein.  Helaas heb ik weer een stuk van de mand uit moeten halen omdat ik haken en praten toch niet zo goed kan combineren. Er waren een paar dubbele steken ingeslopen….

Verder ben ik nog bezig met twee andere home deco projecten. Daar wil ik nog niet teveel over kwijt. Er moet ook nog een verrassing over blijven. Misschien als je goed naar de foto’s kijkt dan kun je er al een beetje uithalen wat het gaat worden.

PicMonkey Collage2

Work in progress welke kies jij?

Vorige week vroeg ik jullie al welk project jullie als eerste als patroon in de shop wilde hebben. Daar kun je nog steeds op reageren. Je kunt kiezen uit de babymuts met sjaal of een home deco project. De woonmand valt af want dit is niet mijn eigen patroon. Deze kun je wel kopen bij Draad en Praat.

Dus wat gaat het worden? Home deco of babymuts en sjaal?

Het product waar de meeste van jullie voor kiezen, daar zal ik een patroon van verloten onder de kiezers. Laat een berichtje achter onder dit blog.

Fijn weekend allemaal!

Helen

0 reactie

 1. trackdownsub 17 juli 2020 Antwoord

  МОНИТОРИМ ЦЕНУ НА ЛЮБОЙ СТРАНИЦЕ В ИНТЕРНЕТЕ
  Укажите ссылку на страницу товара и когда цифра изменится — мы вам сообщим.

  Есть режим отслеживания любого изменения указанной страницы или файла.

  ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ СЦЕНАРИИ ОТСЛЕЖИВАНИЯ
  Объясните, какой мониторинг вам требуется и в разделе сценариев появится инструментарий для регулярного или ручного запуска более сложных или многоуровневых процедур

  ПОДРОБНЕЕ:
  [url=https://trackdown.ru]https://trackdown.ru[/url]

 2. TuTuAviasub 23 juli 2020 Antwoord

  Дешевые авиабилеты из Москвы в Симферополь.
  Введите даты и количество человек! А агрегатор поможет найти самое лучшее предложение для Вашего полета!

  ПОДРОБНЕЕ:

  [url=https://xn—-8sbah4a8cahb.xn--p1ai/aviabileti-moskva-simferopol.html]Авиабилеты Москва Симферополь[/url]

 3. Karalinkasub 26 juli 2020 Antwoord

  Друзья, щедро делюсь с вами полезной информацией. Нашла тут сайт, при добавлении на который, мой баннер размещается на всех сайтах находящихся в данной системе, их не много, но они достойные! Есть посещаемые социальные сети и видно, что функционирующие Интернет магазины…

  Как по мне получить такую рекламу сразу всего за 5 рублей в сутки вариант не требующий больших затрат. Да это ротатор, но метрика стала показывать заходы с этого сервиса и некоторые длятся почти два часа с четырьмя зелеными кружками, раньше такого я не замечала.

  Если что не так, не судите строго, посоветуйте, может я не права?

  [url=https://karalinka.ru]Добавь свой баннер в многосайтовый ротатор[/url]

 4. zpppinfsub 16 september 2020 Antwoord

  [url=http://www.zpppinf.ru/pretenzija-po-uslugam.html]претензия по договору оказания услуг[/url]

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.