een blog over haken en diy projecten

Patroon gehaakte lampenkap

Collagvoor blog1

Afgelopen weken hebben jullie mee kunnen stemmen over welk patroon er als eerste online moet komen. De uitslag is bekend het is het patroon gehaakte lampenkap geworden.

Patroon gehaakte lampenkap, het idee.

Zoals jullie wel weten kom ik soms op de raarste plekken en met de raarste objecten op leuke nieuwe ideeen. Zo ging dat dus ook met het patroon gehaakte lampenkap. Iedereen is tegenwoordig wel een keer bij de Action geweest. Ik moet bekennen dat ik er niet zo vaak kom omdat het mij ook een beetje tegenstaat. Goedkoop, waar komt het vandaan? en wie heeft dit gemaakt? Maar soms kan ik het niet weerstaan. Ik was eigenlijk opzoek naar de diamant vormige metalen lampenkap maar die hadden zij niet. Toen kwam ik die heerlijke draadmandjes tegen en direct ging er een ‘lampje branden’. Wat als ik hier nu eens een gehaakte lampenkamp van maak?

 

Collage voor blog

Patroon gehaakte lampenkap kleurkeuze

Zo gebeurde het ik ging naar huis met alle mandjes die zij nog hadden en een paar weken later was de gehaakte lampenkap geboren. Ik heb hem gehaakt in twee tinten perzik zo past hij mooi bij het gehaakte vloerkleed met perzikkleurige rand. Je kunt het patroon voor de gehaakte lampenkap vanaf  vandaag in mijn shop kopen. De lampenkap zelf is ook te koop inclusief fitting.

 

Patroon gehaakte lampenkap kopen?

Kijk snel onder het kopje patronen. Hier vind je patronen die je kunt kopen maar je vind hier ook gratis patronen. Ik probeer iedere maand met een nieuw haakpatroon te komen. Soms heel simpel soms wat moeilijker. Ik zou het leuk vinden als je mij een foto stuurt als je een van mijn patroontjes hebt gehaakt. Deze zal ik dan verzamelen en aan het einde van het jaar zal ik de leukste/mooiste/grappigste/ origineelste uitkiezen. Wil je mee doen en kans maken op een leuke prijs? Stuur je creatie dan door naar helen@bijderwets.nl.

Deze keer had ik gevraagd of jullie wilden kiezen welk patroon er als eerste online moest komen. Onder de kiezers verloot ik het winnende patroon. Ageeth jij bent de gelukkige winnaar. Wil je mij even je een berichtje sturen naar welk email adres ik je het haakpatroon van de lampenkap kan sturen?

Aanstaande vrijdag is er gewoon weer een blog.

Ik wens jullie een fijne avond!

PS. het leuke matchende potje op de foto was een cadeautje van Miriam Catshoek. Je kunt haar volgend op instagram.

Helen

1 commentaar

  1. RobertBem 19 november 2020 Antwoord

    sildenafil for sale cheap sildenafil

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.