een blog over haken en diy projecten

Mama to the max bloggen en haken

Vandaag even een korte blog over mijn andere blog. Snappen jullie het nog? Sinds oktober 2015 schrijf ik maandelijks een blog voor mama to the max. Voor deze blogs probeer ik altijd iets te haken in het thema van dat blog. Soms is het lastig om hier iets voor te verzinnen maar het is mij tot nu toe altijd gelukt.

Mama to the max mijn persoonlijke blog

De blogs die ik schrijf voor mama to the max zijn een stuk persoonlijker. Ik geef je een kijkje in mijn wereld. De wereld van Helen als moeder en hoe ik met vallen en opstaan probeer een zo’n goed mogelijke moeder te zijn voor mijn zoon Guy. Dat gaat met vallen en opstaan zoals bij iedereen. Het is fijn om dingen van mij af te kunnen schrijven en ik hoop dat ik er andere vrouwen weer mee help. Uiteraard is het blog van bijderwets daar niet echt geschikt voor en daarom ben ik blij dat ik deze kans heb gekregen om op een ander forum mijn eigen verhalen te kunnen schrijven.

Hieronder vind je mijn eerste vier foto’s van mijn eerste vier blogs.

 

bloem-en-bij-met-logo

wolkjes

Kerstboom

zon-achter-wolken-logo

Mijn tweede blog voor Mama to the max was mijn moeilijkste blog ooit. De lieve en mooie reacties maakte het helemaal goed.

De maand maart komt eraan en dit keer is het dus een wat lastiger thema om iets voor te haken. Gelukkig heb ik al iets bedacht nu alleen nog kijken of het gaat lukken. Benieuwd wat het gaat worden? Iedere 18e van de maand komt mijn blog online.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat onder mijn blogs.

Ohw. Volg ook gewoon mama to the max. Regelmatig zijn er mooie give aways en de verhalen van de andere bloggers zijn ook leuk/lief/ontroerend om te lezen.

Fijn weekend allemaal!

Helen

0 reactie

 1. quest bars cheap 9 oktober 2019 Antwoord

  Hi there, just became alert to your blog through Google, and
  found that it is really informative. I’m going to watch out for
  brussels. I will be grateful if you continue this in future.
  Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 2. quest bars cheap 11 oktober 2019 Antwoord

  Its like you read my thoughts! You seem to grasp so much approximately this, like you wrote the book in it or something.
  I believe that you can do with a few % to drive the message house a bit,
  but other than that, that is excellent blog. An excellent read.
  I’ll certainly be back.

 3. I am in fact grateful to the holder of this website who has shared this enormous paragraph
  at here.

 4. coconut oil 17 december 2019 Antwoord

  I am curious to find out what blog system you are using?
  I’m having some minor security problems with my latest
  site and I would like to find something more secure.
  Do you have any suggestions?

 5. WOW just what I was searching for. Came here by searching for sling tv best package 2020

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.