een blog over haken en diy projecten

Haakpatroon oorbellen pimpen

Collage oorbellen groen

Je hebt een nieuwe outfit maar je kunt er niet de juiste kleur oorbellen bij vinden of diegene die jij wilt hebt gezien zijn net even te duur. Dan kun je of heel lang sparen of je kunt natuurlijk je oorbellen die je al hebt liggen, pimpen met het Haakpatroon oorbellen pimpen.

Haakpatronen oorbellen pimpen, twee patroontjes

Zelf heb ik meerdere oorringen in mijn sieraden kastje liggen en die gebruik ik niet veel. Je kent ze wel. Van die zilveren en ze zijn een beetje saai. Nu heb ik daar een leuke simpele oplossing voor gevonden. Ik haakte rondjes in verschillende kleuren groen en deze heb ik aan mijn oorringen geschoven. Daarna bedacht ik nog een ander leuk patroontje. Weten wat ik nog meer heb gedacht? Ga naar het gratis haakpatroon oorbellen pimpen in mijn shop.

Voor deze patronen gebruikte ik 2 nieuwe kleuren van Catania. Wat een heerlijke kleuren zijn dat. Ik hoop er binnenkort een groter project mee te maken.

Haakpatroon oorbellen pimpen met restjes

Het leuke van deze minipatroontjes is dat je ze kunt haken met restjes katoen. Dus in plaats van voor de vogels bewaar je de restjes voor jezelf en maak je er kleurige oorringen mee. Je kunt verschillende sets maken zodat je voor elke outfit bijpassende oorbellen hebt.

Het patroon is terug te vinden in mijn shop onder de gratis patronen. Je maakt ook kans op een leuke prijs aan het einde van het jaar. Hoe? Haak een van mijn patronen en stuur een foto met het eindresultaat naar mij helen@bijderwets.nl . De leukste/ grappigste/ mooiste of origineelste maakt kans op een mooie prijs. De winnaar maak ik bekend in december.

Mocht je het eindresultaat van een van mijn patroontjes delen op een van de social media kanalen. Dan vind ik het erg leuk als je daar de #patroonbijderwets tag aan toevoegt.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend en veel haakplezier!

Helen

 

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.