een blog over haken en diy projecten

Een nieuw begin, eindelijk weer tijd en zin

overzicht-blog

Een nieuw begin na een moeilijke tijd

Eindelijk ben ik er weer en deze keer ga ik hopelijk niet weg voor langere tijd. Ik heb de afgelopen maanden af en toe eens een blog geschreven maar door privé omstandigheden had ik niet veel tijd. Tenminste, ik besteedde mijn tijd liever aan mijn familie. Meer over de afgelopen tijd kun je lezen op mijn blog van mama to the max. Vanaf oktober ben ik ook daar weer te vinden.

Een nieuw begin en nieuwe blogs

Genoeg over mijn terugkomst. Want uiteraard heb ik niet stil gezeten. Ik heb leuke dagjes gehad zoals de boek-launch van Lisanne van Draad en Praat. Ik heb een gezellige haakcruise gemaakt door de grachten van Delft en ook had ik weer een gezellige dag met allerlei bloggers en instagrammers bij Echtstudio. De komende weken zal ik jullie laten zien wat ik heb gedaan, gemaakt en er komt tevens een boekreview voorbij.

overzicht-blog1

Ik heb tijdens mijn break ook ontdekt wat ik het liefste doe. Dat is toch echt bloggen maar ook vooral haken en DIY projecten bedenken. De winkel komt op de tweede plaats. Ik moet bekennen dat deze ook niet zo goed loopt als dat ik zou willen.

Een nieuw begin en nieuwe ideeën

Tijd voor verandering dus. Ik wil de website gaan aanpakken, zodat mijn blog meer naar voren komt. De winkel ga ik waarschijnlijk verplaatsen naar Etsy of Dawanda. De Hoek Made Market blijf ik gewoon doen omdat ik dat leuk vind. Ik wil meer haakpatronen gaan maken en ook meer DIY projecten maken.

overzicht-blog2

Ik heb genoeg ideeën maar ik wil jullie ook vragen of jullie nog iets missen op mijn website? Hebben jullie nog ideeën? Ik vind het leuk om te horen wat jullie nog missen of graag zouden zien. Misschien wil je meer haakpakketten of een bepaald patroon? Laat een berichtje achter hier onder het blog of onder het FB bericht. Het leukste idee zal ik belonen met een mooie prijs.

 

Ik ben benieuwd en wacht in spanning af.

Fijn weekend allemaal!

Helen

 

1 commentaar

  1. Victorniz 18 oktober 2020 Antwoord

    Fuzz, Calm App, Behind, (Inadequate Subscribers, Or Hooklets, The Completeness). otc cialis off pulmonary that you bear a very much inexorable using.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.