een blog over haken en diy projecten

Haakpatroon slinger en een fijn verjaardagsfeestje

foto-slinger

In september was het dan zover. Onze kleine jongen werd 2 jaar! Hoera! Wat een feest was dat. Speciaal voor zijn en onze verjaardag haakte ik al eerder deze slinger. Dit jaar vond ik het tijd om daar nog een extra slinger bij te maken en het haakpatroon heb ik voor jullie uitgeschreven.

Haakpatroon

Je kent ze nog wel van vroeger op de basisschool. Slingers maken met papieren strookjes. Het gehaakte idee kwam ik ergens tegen op internet. Ik weet niet meer bij wie anders had ik daar een vermelding van gemaakt. Ik bedacht mijn eigen patroontje welke ik graag met jullie wil delen. Je vindt het haakpatroon hier.

tafel-verjaardag

Verder maakte ik al eens zelf de gehaakte feesthoedjes en samen met de slingers, wat confetti en papieren rietjes maakte ik een gezellige tafel. De confetti heb ik gekocht bij een nieuw avontuur. Je kunt hier kant en klaar zakjes kopen of je kunt je eigen kleuren samenstellen. Over de versiering kan ik jullie van alles vertellen maar de plaatjes spreken voor zich. Het was in ieder geval een geslaagd feestje en de jarige Jop heeft met volle teugen genoten.

foto-verjaardag

Voor de zelfgemaakte appeltaart haakte ik nog een kleine slinger welke ik met rietjes in de taart stak. Ziet er gezellig uit toch?

Maken jullie ook altijd een creatief feestje van jullie verjaardagen? Laat mij in een berichtje onder dit blog weten wat jullie allemaal maken. Altijd leuk om tips en tricks te delen.

Fijn weekend allemaal!

Helen

0 reactie

  1. Ernesthak 7 november 2020 Antwoord

    overcoming ed generic ed pills aspirin and ed

  2. Ernesthak 9 november 2020 Antwoord

    erection pills ED Pills Without Doctor Prescription ed drugs online from canada

  3. MichealCox 17 november 2020 Antwoord

    https://zantacgeneric150.com/ zantac carcinogen

  4. MichealCox 17 november 2020 Antwoord

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.