Bijderwets 2.0

Yeah, bijderwets is er weer! Wel in een heel nieuw jasje want er is veel veranderd. Dit keer jaag ik mijn echte droom na. De droom van webshop met de mooiste vintage vondsten en een blog met tips en diy’s

Dromen

Diegene die mij al langer volgen weten dat ik gek ben op vintage spullen. Sinds onze verhuizing 4 jaar geleden is de liefde hiervoor alleen maar toegenomen. Een groter en lichter huis maakte dat ik ging dromen over een vintage meubel in elke kamer. Vooral de combinatie van modern en vintage maakt mij heel blij.

Die dromen kwamen uit maar dat maakte dat het verzamelen van meubels en accessoires niet stopte. Helaas kan ik niet twintig vintage stoelen kwijt in huis. Maar ik vind het nog steeds leuk om ze op te knappen. De stoelen en krukjes voorzien van een mooie aparte stof. Een vintage lamp voorzien van een nieuw snoer en lampenkap. Daar ligt mijn passie en daar wil ik mee verder.

Wat kun je verwachten

Van de gevonden snuisterijen blijft het meeste in tact. Dus je vindt hier ook mooie beeldjes en vazen of unieke schilderijen. Soms gebruik ik vintage vondsten om ze een andere functie te geven. Zo vind je in de shop onder andere kussens gemaakt van geborduurde schilderijen, ook leuke vintage puzzel schilderijtjes en broches gemaakt van oude houten puzzels.

Op de website vind je niet alleen de shop met mooie vintage vondsten maar ook probeer ik regelmatig een blog te schrijven. De onderwerpen varieren van DIY projecten, Recycling, mijn vintage vondsten en hoe ik daar aan kom.

Let’s go

Neem lekker een kijkje in de shop. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vintage vondsten? Volg bijderwets dan op instagram


Laat een reactie achter