Eigen kunst

Soms heb je zin in iets nieuws aan de muur. Vooral na de feestdagen kan je huis behoorlijk leeg aanvoelen. Maar ook met het wisselen van de seizoenen is het soms tijd voor iets nieuws.

Zo ook bij ons in huis. Wij hebben sinds kort een vintage bureau in de woonkamer zodat ik kan werken als Guy thuis aan het spelen is met een vriendje. De muur waar het bureau staat is een saaie witte muur. Daar moest wat aan veranderen.

Kopen of Maken

Ik wist nog niet zo goed wat ik wilde voor de muur en ging op zoek naar leuke/mooie posters en andere wandversieringen. Helaas is op dit moment mijn budget niet toereikend genoeg voor bepaalde werken die ik voorbij zag komen. Dus besloot ik al gauw om zelf iets te maken.

De voordelen van je eigen kunst maken is dat je dit kunt doen in de kleuren die jij wilt en als je het zat bent kun je weer iets nieuws maken zonder dat het je al teveel geld kost.

Ikzelf ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe hoekje. Binnenkort zal ik jullie uitleggen hoe ik de schilderijen heb gemaakt.

Dus volg bijderwets op instagram dan zal je de DIY vanzelf voorbij zien komen.

Heb jij weleens zelf kunst gemaakt?

Laat een reactie achter